CARMEN HEALING

Healing and Coaching

Nederlands (Dutch)English (UK)

Welkom
Ik ben Carmen O'Dwyer
Healer, Chinese kruidengeneeskundige, en levenstherapeute

Voor mensen die een transitie in hun leven doormaken en misschien een beetje ondersteuning waarderen.

Het is mijn specialiteit om je te helpen je evenwicht en welzijn te herbevinden.

By Nikki Zalewski/Shutterstock.com

Image: By Nikki Zalewski/Shutterstock.com

Healing and Coaching
By norikko/Shutterstock.com

Image: By norikko/Shutterstock.com

Chinese Kruidengeneeskunde
By stockphoto-graf/Shutterstock.com

Image: By stockphoto-graf/Shutterstock.com

Workshops

Als natuurgeneeskundige en levenstherapeute fungeer ik als een spiegel. Een spiegel die niet alleen weerspiegelt wat je gewend bent te doen en te denken, maar ook je blinde vlekken. Zodra je je bewust wordt van je eigen patronen, kan ik je helpen een nieuw raamwerk van overtuigingen en veronderstellingen over het leven op te bouwen. Deze verandering zal leiden tot een nieuw gevoel van evenwicht en welzijn. In de sessies worden allerlei overtuigingen besproken, zoals ideeën over levensstijl, liefde, huwelijk, vriendschap, ouderschap, gezondheid en nog veel meer.

Als beoefenaar van traditionele Chinese kruidengeneeskunde kan ik je helpen met levensstijlproblemen (voeding en bewegingskeuzes) en met het verbeteren van chronische aandoeningen, zowel fysiek als emotioneel. De Chinese geneeskunde heeft diepgaande kennis over voeding en lichaamsbeweging ter ondersteuning van verschillende aangeboren constituties. Het heeft ook een diepgaand begrip van de emotionele en spirituele aspecten van de mens.

De kruiden (of een combinatie van kruiden) zijn een effectieve manier om veel kwalen te behandelen. Het doel van de behandeling is het lichaam te ondersteunen om zijn evenwicht te herstellen en de onderliggende oorzaak van de chronische aandoeningen te verhelpen. Dieet- en levensstijlkeuzes worden besproken als onderdeel van de kruidengeneeskunde.

Praktische Informatie

De sessies kunnen in het Nederlands, het Engels, het Spaans of het Portugees gevoerd worden.

Mijn praktijkruimte bevindt zich in het centrum van Amsterdam, in de Jordaan.

Sessies via SkypeTM zijn ook mogelijk.