CARMEN HEALING

Healing and Coaching

Nederlands (Dutch)English (UK)

Healing/Coaching  

Voor mensen die een transitie in hun leven doormaken en misschien een beetje ondersteuning waarderen.

Als natuurgeneeskundige en levenstherapeute fungeer ik als een spiegel. Een spiegel die niet alleen weerspiegelt wat je gewend bent te doen en te denken, maar ook je blinde vlekken. Zodra je je bewust wordt van je eigen patronen, kan ik je helpen een nieuw raamwerk van overtuigingen en veronderstellingen over het leven op te bouwen. Deze verandering zal leiden tot een nieuw gevoel van evenwicht en welzijn. In de sessies worden allerlei overtuigingen besproken, zoals ideeën over levensstijl, liefde, huwelijk, vriendschap, ouderschap, gezondheid en nog veel meer.

In een tijd van moeilijkheden hebben we niet alleen geen idee van wat we moeten doen om onszelf weer in beweging te krijgen, maar ook kunnen we zelfs niet eens zien wat er in hemelsnaam met ons mis is. Het is in deze moeilijke momenten waar ik je kan helpen. Hieronder vind je  voorbeelden waarmee ik je misschien van dienst kan zijn.
 

Als je meer wilt weten over mijn benadering en de principes van hoe ik werk, ga dan naar mijn website The Self-Healing Works.

By D. Czarnota/Shutterstock.com Elementary Particles
Behandeling Opties

Ik begin altijd met een intakegesprek waarmee je me kan ontmoeten en vertrouwd kan raken met wat ik doe en hoe ik werk. Door de intake kunnen we gezamenlijk beslissen welke aanpak het beste past. Het intakegesprek duurt meestal 2 uur, terwijl een "normale" sessie 1,5 uur duurt.

Het is misschien handig om te weten dat mijn behandelingsvorm niet noodzakelijkerwijs voor iedereen geschikt is. Het kan zijn dat ik je verwijs naar iemand anders als ik denk dat dat beter past.

Tijdens de intake zal ik je adviseren over de onderwerpen die ik zie, waarmee ik je kan helpen en over het aantal benodigde sessies.

Andere opties:

Intensief traject van 3- of 4-dagen
We hebben 3 tot 4 sessies per dag gedurende drie of vier dagen. Dit is ideaal voor mensen die ingewikkelde schema's hebben vanwege werk- / gezinsverplichtingen.

De intensieve pad is zo gepland dat er vrije tijd is voor andere voedende activiteiten zoals een massage, sport, buiten wandelen, enz.

Supervisie
Voor therapeuten die toezicht nodig hebben en bekend zijn met vergelijkbare technieken en ondersteuning nodig hebben om een gezonde praktijk te handhaven.

Ik ondersteun ook mensen die aan een meditatie retraite doen.


Tarieven

Een-op-een: (regulier of intakegesprek) Eur 105-. De regulier sessie duurt 1.5 uur. Het intakegesprek duurt 2 uur.

Voor mensen die een kortere sessie van 1 uur verkiezen, is de prijs Eur 88-.

Relatietherapie of gezinstherapie:  Eur 150- (regulier of intake). De sessie duurt 2 uur. Voor koppels of gezinnen is het niet mogelijk om een sessie van 1 uur te boeken.


Voorwaarden

Een factuur wordt op de dag van de sessie uitgereikt. De betaling dient 14 dagen na de datum van de afspraak te worden voldaan. Ik heb het liefst contante betaling.

Mijn kosten worden niet  vergoed door het zorgverzekeringssysteem in Nederland.

Mocht je onverwachts verhinderd zijn, graag minimaal 48 uur voor de geplande sessie annuleren. Zo niet, dan worden de kosten van de sessie volledig in rekening gebracht.

Voor een intensieve individuele workshop / retraite, gedurende meerdere dagen, gelden andere voorwaarden die tijdens de intake zullen worden besproken.